Απολύμανση Πολυκατοικίας

Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, κτιρίων, σπιτιών είναι η διαδικασία εξοντώσεως μικρόβιον και εντομών.

 Τη διαδικασία για «απολυμάνσεις» των πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, σπιτιών,  την ξεκινάμε από το υπόγειο.

Ελέγχουμε όλα τα φρεάτια και τα ψεκάζουμε. Στον έλεγχο που κάνουμε στα φρεάτια βλέπουμε το επίπεδο μόλυνσης από κατσαρίδες και ενημερώνουμε των διαχειριστή για το ποτέ χρειάζεται να κανί την επόμενη απολύμανση και απεντόμωση.

Ο τεχνικός μας θα ψεκάσει το λεβητοστάσιο, αποθήκες που βρίσκονται στο υπόγειο επίσης και το γκαράζ, κοινόχρηστους χώρους γενικά και έξω περιμετρικά της πολυκατοικίας. Αν υπάρχει κήπος, θα ψεκαστεί και αυτός περιμετρικά. Ψεκάζετε το κλιμακοστάσιο και η ταράτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Τα έντομα που καταπολεμάμε

Σε περίπτωση που στη πολυκατοικία υπάρχει μεγάλη μόλυνση από κατσαρίδες, (πολλές φορές εξαρτάτε από την περιοχή της Αττικής,) το πρόβλημα που υπάρχει δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους, ενημερώνουμε των διαχειριστή του προτείνουμε πιο χαμηλές τιμές της απολύμανσης και πιο συχνές «απολυμάνσεις» ώστε να εξολοθρέψουμε τις κατσαρίδες. Στο επερχόμενο εφόσον έχει σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο έλεγχο παράσιτων πολυκατοικιών κάνουμε δυο εφαρμογές το χρόνο.

Ποτέ κάνουμε Απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων

Στης απολυμάνσεις πολυκατοικιών δηλαδή τον έλεγχο, αντιμετώπιση, εξολόθρευση και καταπολέμηση βακτηρίων, μυκήτων, ιών η αλλά κολλητικά νοσήματα δεν μπορούμε να την φτάσουμε με έναν ψεκαστήρα ταυτόχρονα με την απεντόμωση.

Η απολύμανση γίνεται με ειδικά μέσα και σε ειδικές περίπτωσης , πχ αν έχουν εμφανιστή τρωκτικά, έχουμε διαρροή λυμάτων στο υπόγειο κ.α.

Αν έχουμε διαρροή λυμάτων, μετά την απόφραξη χρειάζεται απολύμανση του χώρου με ειδικά μηχανήματα το οποίο καλύπτει όλη την επιφάνεια δάπεδα, τοίχους, ταβάνι.

Αυτή η απολύμανση είναι μια ειδική εφαρμογή γιατί έχουμε να κάνουμε με μια εστία μόλυνσης όχι μόνο στη πολυκατοικία που είναι το πρόβλημα της απόφραξης αλλά σε όλο το τετράγωνο πολυκατοικιών, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας πρέπει να ανάθεση την απολύμανση σε εξειδικευμένη εταιρία απολυμάνσεων.

Στης «απολυμάνσεις» πολυκατοικιών στην τιμή που δίνει στο διαχειριστή του κτιρίου μπορεί να συμπεριλαμβάνετε η απεντόμωση και η μυοκτονία, (καταπολέμηση τρωκτικών, ποντικών και αρουραίων). Οι τιμές είναι η πιο χαμηλές της αγοράς.

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, Σπίτια – Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες στις περιοχές:

Μυοκτονία, καταπολέμηση τρωκτικών (ποντικών και αρουραίων).

Εφαρμόζουμε απολυμάνσεις πολυκατοικιών, διαμερισμάτων, Σπίτια – Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές κατοικίες στις περιοχές που περιγράφουμε πιο πάνω αλλά και σε όλη την Ελλάδα.